Наша Місія

Місією Українсько-Австрійської Асоціації є зміцнення суспільних стосунків між Австрією та Україною та поширення у Австрії інформації про успішну трансформацію України за останні роки і тим самим сприяти покращенню іміджу України та уявлення про неї. Окрім того, Українсько-Австрійська Асоціація розвиватиме ініціативи та проекти у соціальних, культурних, громадянських та бізнес сферах, прагнучи розширити та посилити мережу співпраці між Австрією та Україною. Стосовно її фокусу на сфері бізнесу, Українсько-Австрійська Асоціація планує встановити і активізувати зв’язки B2B з метою залучення подальших інвестицій та просування двосторонніх проектів.

Відмінності менталітету між українцями та австрійцями (і західноєвропейцями в цілому) є все ще очевидними. Вони часто ускладнюють розвиток потенційно перспективного спільного бізнесу. Саме тому Українсько-Австрійська Асоціація пропонує допомогу та підготовку у сферах міжкультурних зв'язків та управління на високому рівні. Окрім того, за підтримки Торгово-промислової палати України, Українсько-Австрійська Асоціація консультує українські компанії з правильного планування міжнародних проектів, у тому числі проводячи тренінги згідно найсучаснішого стандарту у сфері проектного менеджменту.

Для досягнення поставлених цілей Українсько-Австрійська Асоціація прагне до співпраці та згоди з громадськими, політичними, діловими та культурними установами обох країн. Ми організовуємо українсько-австрійські заходи, а також приймаєму участь у форумах, конференціях, конгресах та різноманітих заходах у зазначених сферах діяльності.

Починаючи з грудня 2017 року Українсько-Австрійська Асоціація є членом Міжнародної Ради Палат та Бізнес-Асоціацій разом з міжнародними палатами та асоціаціями які представляють інтереси США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Туреччини, Китаю та України.