Українсько-Австрійська Асоціація зареєстрована в Києві, Україна.

Апарат Правління:

Альфред Ф. Праус, Президент:

Альфред Ф. Праус має видатну міжнародну кар'єру в сфері управління високого рівня в австрійських промислових та інженерних группах, таких як RHI та Waagner-Biro, останню з яких він успішно реструктуризував та вивів на новий рівень. Вже 10 років Альфред живе в Україні. Там він розпочав проекти з розвитку галузей логістики та туризму, зосередивши увагу на сприянні інвестуванню та консультуванні. Альфред має великомасштабну та обшширну мережу зв’язків у сферах бізнесу та культури в обох країнах.

Штефан Хабьок, Член Правління:

Штефан Хабьок є членом міської ради м. Вельс, Австрія, пресс-секретарем депутата Європейського парламенту д-ра Пауля Рюбіга та колишнім президентом Європейської молоді Австрії. Штефан розпочав діяльність в Україні у 2015 році, взявши участь у про-Європейському русі на підтримку Майдану; він має потужну мережу зв’язків, та досвід у сфері підприємницької діяльності в Австрії. Фокусом його діяльності є австрійські аспекти та завдання Українсько-Австрійської Асоціації.

Асистент:

Маріанна Кордун, Асистент.

Вона отримала ступінь Бакалавра гуманітарних наук у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Окрім рідних української та російської, вона вільно володіє англійською та німецькою мовами. Марія приймає активну участь у розвинку громадянької активності як член організації MitOst e.V. та має досвід організації культурних заходів.

Контрольна Комісія:

Контрольна Комісія є органом, який підтримує та сприяє розвитку Українсько-Австрійської Асоціації, а також консультує Правління зі стратегічних питань.
Чинними членами Комісії є:

Доктор Ерхард Бузек:

Доктор Ерхард Бузек, колишній Міністр Освіти та Віце-канцлер Австрії, протягом багатьох років є Координатором ЄС з питань Південно-Східної Європи. Наразі він є головою IDM - Institut für den Donauraum und Mitteleuropa (Інститут Дунайського регіону та Центральної Європи); окрім того, Доктор Бузек - президент Віденського економічного форуму та почесний голова Європейського форуму Альпбах. Нагороджений численними відзнаками, він має велику кількість почесних докторських ступенів по всій Європі, є відомим та затребуваним лектором; є автором безлічи книг.

Ольга Бозак:

Ольга є засновником і колишнім директором компанії Olha Bosak Management Consulting з фокусом на наданні консалтингових послуг в енергетичному секторі. Зараз вона працює в одній з найбільших компаній України НАК "Нафтогаз України", де очолює новостворений Центр реформ нафтогазового сектору та корпоративного урядування в державних компаніях. Має значний управлінський досвід роботи як у державному, так і в приватному секторі; працювала В Адміністрації Президента, з Міністерствами, міжнародними організаціями та великими компаніями в Україні й за кордоном; Ольга є співавторкою двох книг; протягом останніх років вона зробила успішну міжнародну кар’єру художниці; мережа її зв’язків сягає найвищих рівнів.

Нільс Гроліч:

Нільс Гроліч є одним з головних австрійських промисловців, що інвестують в Україну. EUROGOLD Industries у Житомирі спеціалізується на виробництві побутових товарів та нараховує близько 1200 працівників; вони вже виграли кілька чемпіонатів світу зі своїми нещодавно розробленими висококласними дошками для серфінгу. Родина Гроліч також бере активну участь у благодійних та мистецьких проектах. В данний час вони створюють виробничі потужності промислових масштабів в місті Житомир для виробництва вищезазначених дошок для серфінгу.

Ігор Жалоба:

Ігор Жалоба, високошанований доктор історичних наук, професор. Наразі він є завідувачом кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Київського університету імені Бориса Грінченка. Ігор Жалоба є співголовою австрійсько-української комісії істориків; заступник Голови Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин а також Голова Правління Пан’європейського Союзу України.

Віталій Портников:

Віталій Портников - відомий український публіцист, політичний аналітик і телеведучий. Він є автором кількох книжок публіцистики і художньої прози, заснував політичне шоу «Політклуб», яке зараз демонструється в ефірі телеканалу Еспресо. Він також є головою української частини Українсько-польського форуму партнерства і членом наглядової ради Суспільного мовлення України.

Наглядовий комітет пізніше буде розширений до 9 членів і складатиметься з австрійських та українських діячів, які займають ключові посади у сферах бізнесу, політики та культури своїх країн.
Крім того, може бути створена Вчена рада, членами якої стануть ключові наукові експерти, письменники, професори та лідери громадянського суспільства для підтримки австрійсько-української дружби та іміджу України в Австрії та за її межами.